Home » Een nieuwe deur Kopen? Vergeet deze details zeker ook niet!

Een nieuwe deur Kopen? Vergeet deze details zeker ook niet!

Bij de aankoop van een nieuwe deur is het makkelijk om je vooral te richten op het materiaal en het design van de deur zelf. Maar een deur is pas écht compleet wanneer je ook denkt aan de juiste afwerking en accessoires. Kleine details zoals klinken, scharnieren en andere elementen kunnen een wereld van verschil maken en ervoor zorgen dat je deur perfect aansluit bij de stijl van je interieur. Bij Houthandel Tavernier hebben we alles in huis om jouw deur tot in de puntjes af te werken.

Denk aan de juiste deurklinken

De deurklink is misschien wel het meest opvallende accessoire van je deur. Het is het eerste dat je aanraakt wanneer je een kamer betreedt. Daarom is het belangrijk dat de klink niet alleen praktisch is, maar ook aansluit bij het design van je deur en de rest van je interieur. Of je nu houdt van een moderne, minimalistische stijl of eerder kiest voor een klassiek of rustiek ontwerp, bij Houthandel Tavernier vind je een breed assortiment deurklinken die perfect bij jouw smaak passen.

Stevige en stijlvolle scharnieren

Een deur moet natuurlijk ook stevig en betrouwbaar zijn. Goede scharnieren zijn essentieel om ervoor te zorgen dat je deur jarenlang soepel opent en sluit. Maar scharnieren zijn niet enkel functioneel – ook deze kunnen bijdragen aan het totaalplaatje van je interieur. Bij ons vind je scharnieren in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat ze altijd perfect passen bij de rest van je deurbeslag.

Wc-Garnituren en andere functionele accessoires

Bij het installeren van deuren voor badkamers of toiletten zijn wc-garnituren onmisbaar. Ze bieden privacy en comfort, maar ook hier is het belangrijk dat ze in harmonie zijn met de rest van de deurafwerking. Bij Houthandel Tavernier hebben we verschillende wc-garnituren die zowel functioneel als stijlvol zijn, zodat je geen compromissen hoeft te sluiten op het gebied van design.

Patrijspoorten voor een uniek accent

Wil je echt iets speciaals toevoegen aan je deur? Overweeg dan een patrijspoort! Deze ronde raampjes geven je deur een unieke uitstraling en zorgen voor een speels accent in je interieur. Perfect voor wie houdt van een maritieme of landelijke stijl. Patrijspoorten zijn verkrijgbaar in diverse maten en afwerkingen, zodat ze perfect geïntegreerd kunnen worden in je nieuwe deur.

Afwerking op maat

Het is de afwerking die een deur echt tot leven brengt. Denk aan verf, lak of olie om de natuurlijke houtnerf te accentueren of om de deur perfect aan te laten sluiten bij de kleuren in je woning. Bij Houthandel Tavernier helpen we je graag bij het kiezen van de juiste afwerking, zodat je deur ook duurzaam en onderhoudsvriendelijk is.

Bij Houthandel Tavernier vind je niet alleen een ruime keuze aan deuren, maar ook alles wat je nodig hebt om je deur tot in de puntjes af te werken. Van klinken tot scharnieren, wc-garnituren en patrijspoorten – wij zorgen ervoor dat jouw deur perfect afgewerkt is en volledig in lijn ligt met de stijl van je interieur.

Ben je benieuwd naar ons aanbod? Bezoek dan snel onze toonzaal of neem contact met ons op voor meer informatie. Onze experts staan klaar om je te adviseren en te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Samen zorgen we ervoor dat je nieuwe deur dé blikvanger wordt in je woning!