Een modern familiebedrijf met liefde voor het vak.

Een hecht team van harde werkers.

Laat je begeleiden door een dynamisch team vol passie voor hout.

Als een hecht familiebedrijf zijn we klaar voor de uitdagingen van de toekomst. We koesteren een diepe trots voor de passie en expertise die elk lid van ons team met zich meebrengt.

 

Doorheen de jaren leggen onze specialisten de focus op een toegankelijke en professionele aanpak die met zorg en expertise jouw houtprojecten begeleidt. Ons team is een bron van enthousiasme die nét dat tikkeltje verder gaat voor elke klant. Kortom, we staan klaar om je te inspireren en te adviseren in elke fase van jouw houtavontuur.

Ons team

Marieke Tavernier

Zaakvoerder

Koen Tavernier

Zaakvoerder

Flore Tavernier

Zaakvoerder

Jenka

Balieverantwoordelijke

Janne

Maatwerk plaatmateriaal

Céline

Boekhouding

Bert

Verkoop deuren

Kurt en Koen

Team koer

Bruno en Jamie

Team atelier platen

Reinout en Danny

Team atelier hout

Hannes en Jonathan

Team leveringen

Meer dan een eeuw geleden

begon onze familiegeschiedenis toen Augustinus Tavernier startte als wagenmaker met een café in Zerkegem. Vanuit dit bescheiden begin zijn we intussen uitgegroeid tot een professionele houthandel, doorheen de decennia geleid door vijf generaties harde werkers.

ONZE GESCHIEDENIS

Bij Houthandel Tavernier koesteren we niet alleen een rijke geschiedenis, we hebben ook diepgaande banden met de generaties die onze identiteit hebben gevormd. Ons verhaal begon vele decennia geleden, doordrenkt met toewijding, vastberadenheid en een onwankelbare passie voor hout.

 

Het begon allemaal met Augustinus Tavernier, die in 1885 besloot om de handel in hout te ontplooien. Hij legde het fundament voor wat nu Houthandel Tavernier is, met een duidelijke missie: hoogwaardige houtproducten leveren aan de gemeenschap.

Na Augustinus Tavernier werd het bedrijf met trots van generatie op generatie doorgegeven. Cyriel Tavernier nam het roer over, gevolgd door zijn zonen Roger en André, die besloten om ons huidige bedrijfsterrein te betrekken. Daarna bracht de volgende generatie, Dirk, Bruno en Koen (zonen van André), nieuwe ideeën in en voegden zij waarde toe door de oprichting van een toonzaal en de uitbreiding van ons aanbod en diensten.

 

Elke generatie bracht unieke inzichten en voegde een nieuw hoofdstuk toe aan ons verhaal. Nu, als we vooruitkijken, staan de dochters van Koen, Marieke en Flore, klaar om de fakkel over te nemen. Zij belichamen de nieuwste bloei in deze lange geschiedenis en zullen ons erfgoed voortzetten met frisse ideeën en een onverminderde passie voor hout en vakmanschap.

Nieuws